Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ iPhone- Σελίδα για κατέβασμα (Download iPhone apps)
Εάν έχετε κάνει Jailbreak το iPhone σας, όπως έχουμε προτείνει στο blog μας,τότε το επόμενο βήμα είναι να το γεμίσετε με εφαρμογές-παιχνίδια-θέματα,ότι προτιμάει ο καθένας. Όταν κάνατε το Jailbreak, θα σας εμφάνισε στο iPhone το εικονίδιο Cydia. Μπορείτε και από εκεί να κατεβάσετε διάφορα, αλλά απ' όσα έψαξα εγώ, δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο...
Η επόμενη σελίδα που θα πρέπει να επισκεφθείτε και σίγουρα αξίζει είναι η: http://apptrackr.org/ ...
Εκεί θα βρείτε μια μεγάλη λίστα από αυτά που ψάχνετε !Υπάρχουν κατηγορίες π.χ. Books Business Education Entertainment Finance Games Healthcare & Fitness Lifestyle Medical Music Navigation News κτλ.
Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ενώσετε το iPhone με το pc σας, και στη συνέχεια να κάνετε download την εφαρμογή που εσείς προτιμάτε. Στη συνέχεια,αφού κατέβει η εφαρμογή σας, μεταφορτώνεται αυτόματα στο itunes ! Οπότε στο τελικό στάδιο κάνετε ένα συγχρονισμό ( synchronization ) στο iPhone και η εφαρμογή έχει ήδη προστεθεί !!!
;)
Υπάρχουν και βίντεο στο youtube που σας δείχνουν βήμα-βήμα τη δουλειά αυτή.. Εγώ θα σας δείξω ένα εδώ, αν έχετε απορίες θα χαρώ να σας απαντήσω..