Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ- Πραγματικά απλό ! Download Movie.
Θα επιχειρήσω να κάνω ένα άρθρο για άσχετους ! Γιατί όλοι μας λίγο πολύ ξέρουμε να κατεβάζουμε μια ταινία από το ίντερνετ. Όσοι όμως κάνουν αναζήτηση, σημαίνει ότι δεν ξέρουν πως μπορούν να κατεβάσουν ταινία ! Εγώ λοιπόν, που πρόσφατα έμαθα τον τρόπο, θα σας τον μάθω !
Είναι πάντως πολύ απλό.

Κατ αρχάς, αν γνωρίζατε κάποια σελίδα, που είχε ταινίες με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους, τώρα νομίζω πως δεν υπάρχει ! Οπότε θα κατεβάζουμε ταινίες χωρίς υπότιτλους και έπειτα, θα μάθουμε να βάζουμε υπότιτλους εμείς ! Με 2 απλά βήματα και μέσα σε λίγη μόνο ώρα θα τα μάθετε όλα !

Βήμα 1ο !!!

Θα πάτε στη σελίδα http://kat.ph/ όπου θα βρείτε ταινίες ! (κατά την άποψή μου, η σελίδα αυτή είναι η καλύτερη, καθώς έχει τους περισσότερους χρήστες, και πιθανών και τα περισσότερα αρχεία που μπορείτε να κατεβάσετε)...

Σας δείχνω με μία φωτογραφία πως λειτουργεί η σελίδα αυτή !


Βλέπετε που μπορείτε να γράψετε τον τίτλο της ταινίας !

Ψάχνετε πχ την ταινία " I Am Legend" (που μ' αρέσει πολύ), στον τίτλο θα γράψετε "i am legend " και θα πατήσετε το κουμπί Search από δίπλα (=αναζήτηση)..
Στη συνέχεια θα σας βγάλει αυτό : είναι μια λίστα με την ίδια ταινία η οποία υπάρχει σε πολλές διαφορετικές ποιότητες !
Το καλύτερο είναι να διαλέξετε την καλύτερη ποιότητα, ώστε να φαίνεται πιο καθαρά η ταινία !
Δείτε:
Πάνω φαίνεται η ποιότητα της ταινίας με τη σειρά. Από αριστερά προς τα δεξιά ! Αριστερά βρίσκεται η καλύτερη ποιότητα, και όσο πάμε προς δεξιά, μειώνεται η ανάλυση δλδ της εικόνας. Εκτός το iPhone που είναι συγκεκριμένη κατηγορία για το iPhone.. Στη συνέχεια βλέπετε το μέγεθος της ταινίας. Όσο πιο καλή ανάλυση/ ποιότητα έχει, συνήθως και τόσο μεγαλύτερο χώρο καταλαμβάνει στο δίσκο σας, εφόσον την κατεβάσετε. Μετά, το SEED είναι πολύ σημαντικό, γιατί δείχνει το πόσα άτομα σας δίνουν αυτήν την ταινία. Όταν κατεβάζετε δλδ την ταινία, η ταχύτητα με την οποία κατεβαίνει, παίζει σημαντικό ρόλο, γιατί καθορίζει και το χρόνο που θέλει η ταινία για να κατέβει ! Δηλαδή, η ίδια ταινία μπορεί να χρειάζεται 10 ώρες για να κατέβει ή και ένα τέταρτο. Αυτό το καθορίζουν οι SEED-ers. Όσο περισσότερο SEED βλέπετε, τόσο καλύτερα είναι, γιατί τόσο πιο γρήγορα κατεβαίνει και η ταινία.

Στη συνέχεια λοιπόν διαλέγουμε την ταινία που θέλουμε να κατεβάσουμε και αφού την επιλέξουμε (δηλαδή κάνουμε κλικ και την ανοίγουμε), πατάμε κλικ στην επιλογή-DOWNLOAD TORRENT !!!
Δείτε και στην εικόνα :

Βήμα 2ο !!!

Στη συνέχεια, αφού κάνουμε κλικ στο "DOWNLOAD TORRENT" , θα σας βγάλει κάτω κάτω ένα εικονίδιο ! Αυτό συμβαίνει με το Google Chrome που χρησιμοποιώ εγώ, αν χρησιμοποιείτε κάποιο άλλο πρόγραμμα, ο τρόπος θα είναι διαφορετικός !

Λοιπόν. Αυτό που κατεβάζουμε αυτή τη στιγμή ΔΕΝ είναι η ταινία ! Είναι torrent. Αυτό είναι κάτι σαν αρχείο δλδ. Οπότε πρέπει να το βάλουμε σε ένα πρόγραμμα για να κατέβει. το πρόγραμμα αυτό λέγεται μtorrent. Αυτό θα το βρείτε σε αυτήν την σελίδα : http://www.utorrent.com/downloads .
Πατήστε Download Now !! Και θα κατέβει.
Κατεβάστε το πρόγραμμα αυτό, και μετά, αφού κάνετε κλικ στο εικονίδιο που υπάρχει στην τελευταία φωτογραφία θα σας ανοίξει ένα παράθυρο στο οποίο θα μπει αυτόματα το torrent (αρχείο σας).
Δείτε και στην εικόνα πως πρέπει να είναι.
Θα σας βγάλει λοιπόν αυτό το παράθυρο, και θα πατήσετε το ΟΚ. Τότε, αυτόματα η ταινία θα μπει στο πρόγραμμα και θα κατεβαίνει. Θα κατέβει όταν φτάσει στο 100%, και θα την βρείτε στις λήψεις του υπολογιστή σας.
Αυτός ήταν ο τρόπος να κατέβει μια ταινία, απόλυτα απλός και γρήγορος. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να μας στείλετε το μήνυμα σας ή το σχόλιό σας, κάτω στο blog μας και να σας βοηθήσουμε επιπλέον.


Πάμε να δούμε τώρα πως θα βάλουμε υπότιτλους σε μια ταινία ! 

Λοιπόν. Για να δούμε την ταινία, θα κατεβάσουμε ακόμα ένα πρόγραμμα, με το οποίο θα βάλουμε και τους υπότιτλους μας. Το πρόγραμμα λέγεται BS PLAYER.


Πατήστε Download Free και θα κατέβει.
Με το πρόγραμμα αυτό εκτός ότι βλέπετε πολλά διαφορετικά αρχεία ταινίας, που δεν μπορείτε να δείτε με το windows media player που ενδεχομένως έχετε στον υπολογιστή σας, ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ.
Δηλαδή, θα ανοίξετε μια ταινία με το πρόγραμμα αυτό, και αυτόματα, θα σας βγάλει κάτω ένα παράθυρο που θα κάνει αναζήτηση ελληνικούς υπότιτλους. Θα σας βγάλει λοιπόν μια λίστα από υπότιτλους, όπου θα επιλέξετε έναν που ενδεχομένως θα ταιριάζει. 
Δείτε και μια ακόμα φωτογραφία, για να καταλάβετε τι εννοώ...Αυτός ήταν ο τρόπος να κατεβάσετε μια ταινία ! Εύκολα, απλά και κατανοητά..Για οποιαδήποτε απορία, πληροφορία ή ότι άλλο θέλετε, αφήστε μας σχόλιο ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο contact us !
Επίσης, αν θέλετε μπορείτε να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook ή να μας ακολουθήσετε στο twitter !